Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Výrastkovia ušli z polepšovne: Kradli, čo im prišlo pod ruku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Štvorici chovancov sa podarilo ujsť z tornaľskej polepšovne. Chlapci nezostali nič dlžní svojej povesti, kradli v rodinnom dome aj v budove obecného úradu!

Dvaja šesťnásťoroční chovanci si najprv vyhliadli rodinný dom v Gemerskej Panici. Vkradli sa dnu a z kuchyne zobrali digitálny fotoaparát aj peňaženky s forintami a eurami.

Druhej krádeže sa už zúčasnici všetci štyria. Zostali v dedine a v noci vytlačili vchodové dvere obecného úradu. Jeden z nich dával pozor, zvyšok gangu sa vlámal do posilňovne, ktorá patrila k budove a začal hľadať cennosti.

"Boli však vyrušení a následne z miesta všetci ušli preč," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó. Ktovie, čo by ešte napáchali, v utorok ich však legitimovala policajná hliadka a chlapcov zobrala. Podarená štvorica teraz čelí obvineniam z krádeže aj z porušovania domovej slobody.

Chlapci sa vrátili do reedukačného centra, kde si počkajú, čo s nimi ďalej bude. Keďže ani jeden z nich nemá 18 rokov, môžu si posedieť maximálne rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu