Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vyfúkne Mello Černákovi mafiánsku vraždu?

Obávaní: Černák a Mello Zobraziť galériu (2)
Obávaní: Černák a Mello

BRATISLAVA - Neslávne známeho Karola Mella mali deň pred jeho prepustením vypočúvať policajti, zistila TV Markíza. Zaujímala ich údajne najmä vražda Imricha Oláha, z ktorej vinia Mikuláša Černáka. "Vyfúkne" mu Mello obvinenie?

Polícia nechce prezradiť takmer nič. Ako uviedla hovorkyňa Denisa Baloghová, o konkrétnych procesných úkonoch neinformujú. „To vám teraz nemôžem povedať, čo s tým má Mello,“ reagoval aj policajný šéf Jaroslav Spišiak. Mella však s prípadom očividne spájajú.

Oláha spolu s obávaným "Potkanom" Roháčom dlhé roky vinili z vraždy Róberta Ramiáša, ktorého popravili kvôli únosu exprezidentovho syna Michala Kováča ml. Vraždiť mali na politickú objadnávku a asistovať pri nej mala slovenská tajná služba.

V roku 2005 sa však našli kostrové pozostatky Oláha a zistilo sa, že Remiáša zavraždiť nemohol - v tom čase bol už mŕtvy. Polícia už nemohla zistiť, prečo svedok, ktorý im o údajných vrahoch povedal, klamal. Aj on je už po smrti.

Z Oláhovej vraždy je momentálne obvinený Mikuláš Černák. Hornonitrianskeho bossa Mella s bývalým pánom slovenského podsvetia v minulosti spájali.

Mello, priateľ herečky Zuzany Marošovej, je políciou považovaný za jedného z najnebezpečnejších zločincov na Slovensku. Dlhé roky unikal pred spravodlivosťou. Napokon ho chytili v Poľsku a vydali na Slovensko. Tu sa však pre procesnú chybu dostal na slobodu a zmizol. Prípad rozhádal políciu a prokuratúru, pričom ani jedna inštitúcia nechcela prebrať zodpovednosť..

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu