Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mladý Maďar sa chcel zabiť skokom do Dunaja

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Skokom z mosta do Dunaja chcel spáchať samovraždu maďarský mladík (26). Zachránili ho policajti na slovenskej strane, informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.

Ako uviedla, policajti sa na aute presunuli k brehu rieky, kde chceli nastúpiť do člna, aby sa čo najrýchlejšie dostali k mostu. Už tam na mieste však zbadali asi osem metrov od brehu mladého muža, ktorý už plával z posledných síl.

"Nebol čas presúvať sa do motorového člna. Policajt bez váhania skočil do vody. Hrozilo, že vysilený mladík nebude vládať doplávať k brehu a že ho stiahne silný prúd rieky," popísala situáciu Baloghová.

Policajt mladíka zachytil a doplával s ním k brehu. Mladík tvrdil, že nie je zranený a že mu nič nie je. Na miesto napriek tomu privolali rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá ho previezla do nemocnice.

"Muž pri sebe nemal doklady. Policajti zistili, že je to 26-ročný občan Maďarskej republiky, preto sa spojili aj s maďarskými kolegami. Výsledky zdravotnej prehliadky v nemocnici potvrdili, že mladík neutrpel zranenia a popoludní odišiel domov," dodala Baloghová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu