Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Erik (14) beštiálnym spôsobom umučil psíka!

Psík zomieral vo veľkých bolestiach Zobraziť galériu (2)
Psík zomieral vo veľkých bolestiach

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Hlavu v smútku by mali mať rodičia mladého Erika zo Závadky nad Hronom. Výchova sa im totiž príliš nepodarila. Mladík, ktorý už má na svedomí aj krádež, brutálne a premyslene utýral psa. K činu sa priznal.

Erik najprv prišiel aj so psom do lesného porastu za obcou. Sekerou vyrúbal niekoľko tenkých stromov, zo zeme ale nechal vyčnievať ich naostrené kmene, medzi ktoré psa zakliesnil. "Potom ho začal biť po celom tele latkou, na ktorej konci bol klinec. Následne psovi omotal okolo krku hrubý elektrický kábel, ktorým ho niekoľko minút škrtil, až kým pes neprestal javiť známky života," popísala šokujúce vyčíňanie banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Erik nechal telo zabitého psa na mieste a zahádzal ho matracmi zo smetiska.

Incident sa odohral ešte v polovici marca. Policajti po vinníkovi začali pátrať a 28. apríla obvinili chlapca, ktorý je žiakom ZŠ. K činu sa priznal a stíhajú ho na slobode. Súd mu ako mladistvému môže vymerať 3 mesiace až 1,5 roka. Z vlámania, ktoré mal na svedomí, sa v minulosti "vyzul" práve pre nízky vek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu