Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Nočný útok na supermarket: Tisíc Slovákov sa vrhlo na akciový tovar!

Tlačenica pred supermarketom Zobraziť galériu (3)
Tlačenica pred supermarketom

BRATISLAVA - Potraviny v hlavnom meste včera zažili návrat do minulosti. Na akciové ceny a originálny nápad s nočným nakupovaním prilákal v neskorých večerných hodinách supermarket Kaufland viac ako tisíc ľudí, ktorí sa tlačili na parkovisku už hodinu pred otvorením.

Podľa čitateľa, ktorý sa nám ozval, spôsobovali najväčšie problémy asociáli, ktorí sa snažili pretlačiť do obchodu tak, že zboku predbiehali slušných nakupujúcich. Kvôli tomu začali vznikať aj prvé incidenty, zväčša rozčúlení dôchodcovia sa predbiehať nenechali. Padali aj nadávky a ostré slová. Pred otvorením obchodu o desiatej večer čakalo na parkovisku pred ním viac ako tisíc ľudí. Nie všetkým sa však ušli nákupné vozíky, ktorých je obmedzený počet. Keď sa všetci nahrnuli dovnútra, vznikol chaos. Ľudia do seba narážali, na niektorých miestach sa nedalo pohnúť, vznikla bitka pri akciových potravinách a napríklad k zelenine sa nedalo ani dostať.

Obchod bol na nápor pripravený a otvoril všetky pokladne, no aj tak sa nevyhol drobným problémom. „Nemôžem Vám predať celý mech zemiakov. Musíte to mať rozdelené a navážené do igelitových tašiek. A to mám teraz ísť cez celú masu ľudí naspäť? Prečo ste to nehlásili verejne?“ Takýchto rozhovorov, ktoré zdržovali plynulosť predaja, bolo vraj viac. Tlačenica tohto typu sa na Slovensku odohrala zrejme po dlhej dobe. Zvyknutí na niečo podobné sme boli koncom 90. rokov, keď sa otvárali prvé väčšie supermarkety.

Nočný útok na supermarket:
Zobraziť galériu (3)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu