Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Košičan pustil plyn, chcel vyhodiť dom do vzduchu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Svoju hrozbu chcel naozaj naplniť! Mladý Košičan sa po hádke s matkou vyhrážal, že celý blok vyhodí do vzduchu.

Matka svojho syna zrejme poznala najlepšie, keď vybehla z bytu a zavolala políciu. Tá zasiahla našťastie včas, Adriána (27) však už obvinili z všeobecného ohrozenia.

Ako uviedla polícia, v utorok okolo 17:00 v byte na Odborárskej ulici v Košiciach po predchádzajúcej hádke svojej matke (55) uviedol, že celý blok vyhodí do vzduchu.

„Policajti v byte našli pustené horáky na plynovom sporáku, ktoré uzavreli a byt vyvetrali,“ informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

K zraneniam osôb a ani k hmotným škodám nedošlo. Obvinený skončil v cele policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. Za tento skutok mu hrozí väzenie až na 10 rokov.

Tragický koniec mal v utorok podobný prípad v Prahe, kde sa mladík (27) vyhrážal obyvateľom domu, že ich postrieľa a dom zapáli. Muža, ktorý vyrazil z dverí bytu proti zásahovej jednotke so zbraňou v ruke, policajti zastrelili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu