Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Romantik Lukáč: Vieme, s kým strávi Valentína!

Vincent Lukáč
Vincent Lukáč

BRATISLAVA – Poslanec Vincent Lukáč (56) už vie, ako strávi Deň sv. Valentína. S expriateľkou Kamilou Mokošovou, ktorú ostatné týždne zahlcoval stovkami esemesiek, nechodí už tri mesiace. Napriek tomu bude 14. februára oslavovať. Topky.sk zistili, ako a s kým!

Rok 2010 nebol pre poslanca za SNS veľmi vydarený. Zo smrti manželky Evy sa spamätával mesiace, našiel si však priateľku Kamilu, ktorá jeho smútok zo straty milovanej ženy zmierňovala. V novembri prišiel búrlivý rozchod, ktorý o mesiac neskôr vyústil do potýčky medzi poslancom a exmanželom bývalej priateľky na stužkovej jej syna. Zdalo by sa, že si dá v najbližšej dobe od vzrušujúcich zážitkov pokoj. Deň, ktorý patrí všetkým zaľúbeným, má však rád a v pondelok sa chystá oslavovať.

Lukáč Deň sv. Valentína vníma ako americký sviatok, ktorý sa na Slovensku nikdy neoslavoval. Priznáva však, že ho teší. „Som rád, že je to v takýto dátum, pretože v ten deň mám narodeniny,“ prezradil poslanec. A s kým si ho vychutná? „Po tom všetkom, čo sa udialo v mojom súkromí, to bude ťažké. Budem v kruhu kamarátov a známych,“ povedal pre Topky.sk. Napriek tomu, že sa považuje za romantika, Deň zaľúbených berie normálne ako každý iný deň.

Lukac_Valentin


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu