Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Nevedel šoférovať, nabúral do značky aj policajta!

Policajti našli u Kežmarčana aj zbraň Zobraziť galériu (2)
Policajti našli u Kežmarčana aj zbraň

KEŽMAROK – Kežmarskí policajti museli zablokovať vodiča, ktorý sa im snažil uniknúť po tom, čo zrejme precenil svoje jazdecké schopnosti.

Kežmarčan Jozef Š. (56) na aute značky Chrysler PT Cruiser najprv pred kruhovým objazdom prešiel do protismeru. S autom vyšiel na ostrovček, narazil do dopravnej značky a pokračoval cez vyvýšenú časť kruhového objazdu. Policajnú hliadku, ktorá sa ho snažila zastaviť, ignoroval a išiel ďalej.

Pri výjazde z "kruháča" do policajného auta narazil a bez zastavenia pokračoval. Až ďalšie policajné auto ho zablokovalo a donútilo zastaviť. Pri zrážke sa našťastie nikto nezranil, škodu na policajnom aute odhadli na 2000 eur, na vozidle Chrysler na cca 2500.

Policajti nakoniec zistili, že vodič nemá u seba ani doklady a odmietol sa podrobiť dychovej skúške aj odberu krvi. “Vodičský preukaz mu zadržaný nebol, nakoľko ho nemal u seba,“ skonštatovala polícia.

Vodič však policajtov prekvapil ešte raz, keď mu za opaskom našli „krátku guľovú zbraň“. Tú mu zaistili a poslali na expertízu, informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Karnišová.

Kežmarčan je podozrivý zo zavinenia dopravnej nehody a zároveň bude riešený za jazdu pod vplyvom alkoholu v právnom konaní, prípad je aj naďalej v štádiu šetrenia, dodala hovorkyňa.

Nevedel šoférovať, nabúral do
Zobraziť galériu (2)



Opitý narazil do policajnej hliadky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu