Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zneužil svoju vnučku (6)?

V kotolni tejto bytovky mal znásilniť dedo maličkú vnučku. Zobraziť galériu (2)
V kotolni tejto bytovky mal znásilniť dedo maličkú vnučku.

PARTIZÁNSKE - Čosi nepochopiteľné vykonal na svojej maličkej vnučke Jozef (56) z obce pri Partizánskom. Dievčatko, ktoré len pred pár dňami oslávilo šieste narodeniny, údajne sexuálne zneužil v kotolni bytovky, kde bývajú! Rodina o prípade hovoriť nechce.

Dedo mal vnučku zatiahnuť do kotolne pred niekoľkými dňami. Nie je však jasné, čo sa medzi nimi odohralo. Údajne sa dievčatka dotýkal na intímnych miestach. Niektorí susedia dokonca vravia, že ju brutálne znásilnil. Rodina o ničom hovoriť nechce. „Viem, čo sa stalo, aj ako sa stalo, ale nepoviem nič, dajte nám pokoj! Prečo sa majú takéto veci roztriasať po celom svete?! Nikto o tom nevie, lebo sa tým nechválime,“ kričala manželka Jozefa.

Vraj ju už nezaujíma, čo jej manžel, ktorý by mal byť vo väzbe, robí. Malá vnučka tiež o svojom zážitku s dedom nehovorí, myslí na iné: „Už pôjdem do školy, veľmi sa teším,“ pochválilo sa dievčatko predtým, ako ho babka zahnala za dvere. O prípade nič nevedeli ani susedia, ani starosta obce. Podľa neho sa rodina Jozefa prisťahovala do dedinky pred tromi rokmi. Jozef ani jeho manželka nepracujú. „Žijú v skromných podmienkach,“ povedal starosta.


ĎALŠÍ CHLIPNÍCI
Zo znásilnenia a súlože medzi príbuznými obvinili Vojtecha (40) z Modry. Je podozrivý, že na poľnej ceste v aute prinútil dcéru (22) k súloži.

V Šuranoch je Emil (53) podozrivý, že celý deň držal ženu (53) v chatke vo vinici a napokon ju znásilnil. Obeť ohluchla na jedno ucho.

Jaroslav (32) chcel v Lučenci nedobrovoľný sex od dvoch žien na sídlisku. Na prvú obeť zaútočil na ulici, na druhú vo výťahu paneláka. Ženy sa ubránili.

Tomáš (19) z Košíc je podozrivý zo znásilnení viacerých žien na dvoch košických sídliskách.

Ženu (19) dve hodiny obťažoval Jozef (29) v dedine neďaleko Košíc a napokon ju znásilnil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu