Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Naháč behal po streche kláštora v Zlatých Moravciach

Naháč napokon zo strechy kláštora zoskočil sám. Zobraziť galériu (2)
Naháč napokon zo strechy kláštora zoskočil sám.

ZLATÉ MORAVCE - Šokujúce divadlo pripravil ľuďom z činžiakov na Brezovej ulici v Zlatých Moravciach mladý muž (35). V noci z pondelka na utorok najprv na ulici vykrikoval, že skočí zo stromu, nadránom potom behal nahý po streche kláštora!

Podľa očitej svedkyne mladík zamestnával policajtov, hasičov i záchranárov od pol tretej až do šiestej ráno. Najprv vyliezol na strom, odkiaľ údajne kričal, že niekto mu dal do bytu drogy, a žiadal, aby tam prišla jeho priateľka. „Vyhrážal sa, že ak policajti a hasiči neodstúpia, skočí zo stromu,“ povedala mladá žena, ktorá spolu s desiatkami ďalších obyvateľov ulice takmer celú noc nespala. Muž sa potom vyštveral na strechu kláštora, kde žijú rehoľníci, a pobehoval tam v Adamovom rúchu. Napokon zoskočil do kríkov. Ošetril ho lekár.

Zástupkyňa krajského policajného hovorcu v Nitre Renáta Čuháková informovala, že muža polícia dobre pozná, lebo už má na rováši viac priestupkov. Odborníci skúmajú, či bol pod vplyvom drog alebo iných návykových látok, i to, či je vôbec trestne zodpovedný. Incident zatiaľ preverujú ako podozrenie z výtržníctva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu