Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Zázrivý našiel osudovú lásku: Toto je ona! Má o 13 rokov menej!

Marián Zázrivý a Monika Piekielnická. Zobraziť galériu (4)
Marián Zázrivý a Monika Piekielnická.

POPRAD – Ako z romantického filmu! Marián Zázrivý (36) zo šou Česko Slovensko má talent už nie je sám. Dozvedeli sme sa, že osud mu do cesty priplietol spriaznenú dušu. Je ňou mladá študentka a zároveň učiteľka hudby Monika Piekielnická (23). Ako sa s ňou spevák zoznámil? Čo hovorí na veľký vekový rozdiel, ktorý medzi nimi je?

Mariánovi Zázrivému sa rodí nový vzťah, má teda opäť dôvod na úsmev! Len pred pár dňami spoznal ženu, ku ktorej má veľmi blízko. Stretnutie s ňou označil za osudové a netají sa tým, že dievčina pochádzajúca zo Svitu pre neho veľa znamená.

Ako sme sa dozvedeli, ide o mladú učiteľku hudby Moniku Piekielnickú (23). Marián ju stretol úplnou náhodou. „Nikdy predtým som ju nevidel. Ona sedela na lavičke pri stanici v Poprade, ja som prechádzal okolo. Keď som sa obzrel, pozreli sme si do očí a už to bolo. Cítil som, že jeden druhého potrebujeme,“ zaspomínal si na prvé stretnutie spevák. Od tej chvíle vedel, že s ňou musí zostať v kontakte.

„Boh mi ju zoslal ako takého anjela. Stále tomu nemôžem uveriť,“ neskrýval svoje nadšenie Zázrivý. Tiež naznačil, že Monika prežíva sklamanie z predchádzajúceho vzťahu - podobne ako on. Zrejme preto sa usilujú budovať svoju lásku opatrne. „Je to veľmi čerstvé,“ poznamenal Marián. Toho ešte stále trápi nedostatok financií a pracovných príležitostí.

Vzhľadom na to, že medzi Zázrivým a jeho spriaznenou dušou je väčší vekový rozdiel, spýtali sme sa, či mu to neprekáža. „Je mladá, ale myslím si, že nezáleží na veku, ale skôr na tom, aký ten človek je,“ povedal. Zo slov rodáka z Popradu je cítiť, že je opäť šťastný. „Monika má dokonca babku zo Zázrivej. A všetci ju prezývajú Zázrivá. Keďže mám v Čechách a aj na Slovensku také priezvisko len ja, niečo na tom asi bude," dodal s pobavením v hlase.  

Marián Zázrivý sa zhruba pred dvoma rokmi rozviedol s klaviristkou Zulzifar. Manželstvo im stroskotalo po 14 rokoch spolužitia. Vyzerá to však tak, že spevák si našiel vhodnú náhradu. Monika Piekielnická ho totiž už sprevádzala na nedávnom vystúpení v Brne.

Ste aj vy zamilovaný? Plánujete svadbu? Inšpirujte sa TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu