Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mužom padla sánka: Známe Slovenky sa odhalili a ukázali, čo doteraz skrývali!

Emma Drobná, Silvia Lakatošová, Denisa Mendrejová a Alena Pallová Zobraziť galériu (27)
Emma Drobná, Silvia Lakatošová, Denisa Mendrejová a Alena Pallová

BRATISLAVA – Bolo sa na čo pozerať! V utorok večer sa zišlo množstvo známych tvárí v istom nákupnom centre na nábreží Dunaja, kde sa konala módna prehliadka Fera Mikloška. Prítomní páni iba slintali, keď zbadali, ako sa známe ženy v ten večer odhalili.

Sú krásne a môžu sa pýšiť aj krivkami, ktoré stoja za pohľad. Reč je o riaditeľke Miss Universe SR Silvii Lakatošovej, speváčke Emme Drobnej, speváčke Beáte Dubasovej, bývalej miss Denise Mendrejovej či doktorke Alene Pallovej. Všetky tieto dámy sme v utorok večer stretli na Fashion Forward v známom nákupnom centre na nábreží Dunaja, kde svojou prítomnosťou ihneď vzbudili pozornosť.

Na módnu šou totiž prišli odeté v poriadne sexi outfitoch, v ktorých odhalili aj to, čo mnohé z nich doteraz skrývali. A to svoje sexi štíhle nôžky. Keďže sa v posledných dňoch výrazne oteplilo, mnohé dámy vytiahli zo svojich šatníkov poriadne krátke sukničky či šatôčky a v provokatívnych silonkách tak pošteklili mužskú fantáziu viac ako v uplynulých chladnejších mesiacoch. Pri pohľade na tieto krásne ženy v takýchto drobných kúskoch šatstva mnohým mužom bezpochyby padla sánka. Veď pozrite sami! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Denisa MendrejováSilvia LakatošováAlena PallováEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu