Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci prípad zo Štetína: Večierok skončil vraždou, ešte väčšie nechutnosti prišli potom

Podozrivých vedú do väzby Zobraziť galériu (3)
Podozrivých vedú do väzby (Zdroj: YouTube/eswinoujscie)

ŠTETÍN - Poľským vyšetrovateľom sa podarilo po dlhých 15 rokoch odhaliť tajomstvo brutálnej vraždy v kombinácii s kanibalizmom. Počas domácej oslavy sa skupina mužov vrhla na svojho priateľa, mučila ho, neskôr zabila a časti jeho tela zjedla. Podozrivých vo veku 38 až 56 rokov zadržali pred niekoľkými týždňami a skončili vo väzbe.

Ruský pár lovil ženy na zoznamke: VIDEO Zabil a zjedol viac ako 30 obetí, mäsom kŕmil študentov

"Obeť bola najprv brutálne zbitá, zamknutá vo vnútri a vystavená extrémnemu utrpeniu. Potom bol muž zavraždený. Navyše, mučitelia odrezali obeti časti tela, potom ich upiekli a zjedli," uviedla prokurátorka Okresnej prokuratúry v Štetíne Joanna Biranowska-Sochalska pre fakt.pl.

Šokujúci prípad zo Štetína:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/eswinoujscie)

Podozrivých zo šokujúceho zločinu zatkli 15. októbra tohto roka vďaka usilovnej práci štetínskych policajtov. Vzhľadom na zozbierané dôkazy sa prokurátor rozhodol vzniesť obvinenie voči štyrom mužom v súvislosti s vraždou, obmedzovaním slobody a hanobením mŕtvoly. Na žiadosť prokuratúry súd rozhodol dočasne uväzniť podozrivých na obdobie troch mesiacov.

Každý sa nachádza v inej väznici a všetci sú v starostlivosti psychológov. V prípade dokázania vraždy by im hrozilo osem rokov až doživotie. Ak by išlo iba o kanibalizmus, tak by si za mrežami mohli posedieť dva roky.

Prečo došlo k prešetrovaniu prípadu, ktorý sa odohral tak dávno, sa zatiaľ nevie. "Vyšetrovanie pokračuje, pokračujeme v zhromažďovaní dôkazov, preto momentálne nemôžeme informovať o podrobnostiach," uviedla Joanna Biranowska-Sochalska.

Viac o téme: VraždaKanibalizmusPoľskoŠtetín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu