Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Teleráno naruby: Šóošovú upratali do zákulisia!

Jana Hospodárová hlásila športové správy, z Lenky Šóošovej bola zvukárka. Zobraziť galériu (7)
Jana Hospodárová hlásila športové správy, z Lenky Šóošovej bola zvukárka.

BRATISLAVA - Všetko naopak! Štáb Telerána sa rozhodol, že počas prvoaprílového dňa bláznov si moderátori rannej relácie vyskúšajú úplne iné úlohy. A tak Lenka Šóošová (34) dostala prácu v zákulisí a Jana Hospodárová (34) pobehovala po štúdiu v športových dresoch.

Bláznivé Teleráno! V dnešnom vysielaní takmer nikto nerobil to, čo obvykle. Nielenže moderátori zastávali úplne iné funkcie, ale niektorí boli zmenení takmer na nepoznanie.

Lenka Šóošová napríklad „vyfasovala” červenú parochňu a obrovský mikrofón. Dnes z nej totiž bola zvukárka. Na nespoznanie bol aj jej kolega Roman Juraško, ktorý s uhladeným imidžom oboznamoval divákov so spravodajskými témami. V károvanom svetríku a v okuliaroch vyzeraj naozaj múdro a informovane.

Jana Hospodárová sa zas premenila na hlásateľku športových správ, kvôli čomu sa aj patrične vyobliekala. Vystriedala futbalový aj tenisový dres. A pred kameru ju upravil nový vizážista Milan Zimnýkoval. Hlavnú dvojicu prvoaprílovej rannej relácie vytvorila rosnička Dominika Gidová so športovým redaktorom Matúšom Krutým. „V rámci osvieženia to bolo veľmi fajn. Divákom sme ukázali viac zo zákulisia Telerána a dúfam, že aj to, že sme veľmi dobrá partia,” povedala nám k netradičnému vysielaniu Lenka Šóošová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu