Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Karin Olasová: Žije v prepychu a luxuse!

Karin Olasová Zobraziť galériu (8)
Karin Olasová

BRATISLAVA/RUSOVCE - Finalistka súťaže Dievča za milión Karin Olasová (28) si užíva luxus a bohatstvo! Na prepych si však nezarobila vlastnou prácou, ale doslova jej to padlo do lona.

Karin je totiž už niekoľko rokov partnerkou úspešného bratislavského právnika Ivana (36). Spoločné sladké chvíle prežívajú v jeho dome v mestskej časti Rusovce.

Prečo mladá začínajúca herečka ukrýva svojho priateľa? Hanbí sa vari za to, že ju živí milenec? Talentovaná Trenčianka potvrdila love story s právnikom Ivanom v minulotýždňovej relácii Dievča za milión - Píplmeter. Svoje súkromie, možno nechtiac, odhalila znova pred divákmi TV JOJ v domácom videu. Zábery zo súkromia sa objavili v sobotňajšom priamom prenose reality show.

Karin sa na videonahrávke ukázala nielen v kruhu svojej rodiny, ale aj v luxusnom prostredí domu, ktorý patrí jej partnerovi. Úspešná finalistka pred zrakmi televíznych divákov predviedla, že najradšej relaxuje v obrovskej rohovej vani v tajomnom šere vonných sviečok. Pohodu si vraj užíva aj pri kozube či v luxusnom koženom kresle, kde najčastejšie číta knihy. Tento blahobyt však Karin nepatrí! "Bol to dom jej priateľa Ivana. Býva uňho už niekoľko rokov. Nejde o priemerne zarábajúceho muža, skôr naopak, žije si na dosť vysokej nohe," hovorí zdroj z hereckej brandže.

A čo na to Olasová? "Áno, mám priateľa Ivana. Žijeme spolu päť rokov a mám ho veľmi rada, lebo je to ten najúžasnejší človek na svete," priznáva. Je teda Karin hosťom v dome svojho priateľa, ktorý ju navyše aj živí? "Na toto vám nemôžem a nechcem odpovedať," odvetí stroho.

Tejto skrývačke by onedlho mali obaja zaľúbenci urobiť rázny koniec. V prípade, že sa talentovaná herečka stane "vyvolenou" reality show Dievča za milión, všetko sa zmení. "Keď si Ivan zvykne na ten rozruch okolo mňa, tak sa s ním ukážem na verejnosti," sľubuje Karin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu