Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kráľ valčíkov André Rieu v kinách CINEMAX

Kráľ Valčíkov André Rieu v kinách Cinemax Zobraziť galériu (3)
Kráľ Valčíkov André Rieu v kinách Cinemax (Zdroj: PR)

Maximálny kultúrny zážitok zo satelitného prenosu maastrichtského koncertu si odnesú aj diváci slovenských multikín.

Už v sobotu 18. júla od 20:00 hod. si diváci kín CINEMAX budú vychutnávať krásny koncert svetoznámeho hudobníka známeho aj pod prezývkou „Kráľ valčíkov“. André Rieu celosvetovo predal cez 20 miliónov hudobných nosičov a jeho legendárne vystúpenia bývajú beznádejne vypredané.

Každoročne usporadúva niekoľko vystúpení aj vo svojom rodnom meste Maastricht v Holandsku. V čarovnom prostredí tohto mesta sa pravidelne schádzajú tisícky fanúšikov. Ako býva zvykom, aj tentokrát bude André sprevádzaný slávnym orchestrom Johanna Straussa, jeho sopranistkami a tenormi a ďalšími mimoriadnymi hosťami. Usporiadatelia naznačujú, že tento ročník bude najväčším a najohromujúcejším koncertom doteraz premietaným v kinách.

Večer bude plný kúzla, humoru, hudby a emócií, kde si „to svoje“ nájde každá veková kategória. Nechajte sa uniesť jedinečnou atmosférou, ktorá na tento koncert láka divákov zo všetkých kútov sveta! Na otázku, čo by chcel André odkázať fanúšikom na celom svete odpovedal, „Som nadšený, že diváci v kinách budú môcť sledovať práve koncert z môjho rodného Maastrichtu. Bude to neuveriteľný večer. Môžem vám sľúbiť, že na túto noc nezabudnete. A ak sa k nám nemôžete pridať priamo v Maastrichte, prídeme za vami, do vášho lokálneho kina“.

Fanúšikovia majú tento rok jedinečnú možnosť spýtať sa Andrého, čo ich zaujíma. Na vybrané otázky bude odpovedať v rámci prenosu. Viac sa dozviete tu. 

V kinách na divákov čaká prípitok, pohodlné sedenie, dokonalý zvuk a skvelý obraz! Jednoducho – maximálny kultúrny zážitok! 

- reklamná správa -

Viac o téme: CINEMAXAndré Rieu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu