Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poznáme výhercu lístkov do kina a do divadla!

Vyhraj lístky do kina a do divadla! Zobraziť galériu (5)
Vyhraj lístky do kina a do divadla! (Zdroj: Barracuda)

Topky.sk a Barracuda Movie pre Vás pripravili súťaž o balíček lístkov. Máte možnosť vyhrať lístky do kina na českú komédiu Díra u Hanušovic, ktorá prichádza do slovenských kín 16. októbra a zároveň vstupenky do divadla Astorka na hru Idiot v réžii Miroslava Krobota.

Díra u Hanušovic je filmovým debutom rešpektovaného divadelného režiséra a herca Miroslava Krobota, ktorý ako umelecký šéf aj režisér dlhodobo pôsobí v pražskom Dejvickom divadle – jednom z najvýznamnejších a najnavštevovanejších českých divadiel. Práve s hviezdami hereckého súboru Dejvického divadla pochádza väčšina tých, s ktorými sa ako režisér rozhodol vstúpiť do sveta filmu.

Učiteľka nemčiny Maruna (Tatiana Vilhelmová), toho času krčmárka, sa asi nikdy nevydá. Na malej dedine je vhodných mužov ako šafránu: nerozhodný starosta (Ivan Trojan) trávi príliš veľa času na posede a čaká na svojho jeleňa, detsky naivný Olin (Jaroslav Plesl) je okolím považovaný za neškodného dedinského blázna a klampiar Kódl (Lukáš Latinák) sa s radosťou a neskrývanou chuťou otočí za každou sukňou. Marune na pokoji nepridáva ani jej panovačná matka (Johanna Tesařová), o ktorú sa spolu so sestrou Jarunou (Lenka Krobotová) starajú. Keď dokonca Jaruna využije prvú možnú príležitosť a odchádza po boku postaršieho Nemca Hansa do Mníchova, zostáva Maruna v „Díře“ s matkou aj nápadníkmi sama. Jedného dňa však „u Hanušovic“ dôjde k nečakanej udalosti...

Cena:

1 x balíček: 2 lístky do kina na film Díru u Hanušovic, 2 vstupenky do divadla Astorka na predstavnie Idiot 22.11.2014

Otázka:

Ktorý slovenský herec hrá v komédii Díra u Hanušovic postavu Kódla?

  1. Roman Pomajbo

  2. Lukáš Latinák

  3. Juraj Kemka

Výherca:

Jančíková Alena, Bratislava

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu