Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

To je talent! Pre týchto chalanov neplatí gravitácia!

Pre supinu Fighting Gravity fyzikálne zákony Zobraziť galériu (2)
Pre supinu Fighting Gravity fyzikálne zákony

LOS ANGELES – Newtonove zákony fyziky? Na tie sa skupina amerických umelcov môže zvysoka vykašľať! Svojím talentom vytvoriť dokonalú ilúziu beztiaže sa prepracovali až na televíznu obrazovku, kde ich spoznali milióny divákov. A tí z ich vystúpenia doslova šaleli!

Trinástka im smolu nepriniesla, práve naopak! Presne pod týmto číslom sa totiž ukrýva skutočný počet členov výnimočného zoskupenia spoza veľkej mláky. Ich názov je naozaj príznačný – hovoria si Fighting Gravity a po celých spojených štátoch sa zviditeľnili vďaka piatej sérii šou America's Got Talent. Síce nezvíťazili, no ponuky sa im len tak sypú. A niet sa tomu čo čudovať!

O tom, že vystúpenie skupiny Fighting Gravity má naozaj niečo do seba, vás presvedčí video pod článkom. To pochádza zo semifinále talentovej súťaže, v ktorej sa chalani nakoniec umiestnili na úctyhodnom treťom mieste. Svojou hrou s čiernym svetlom a fosforenciou však neprestávajú šokovať doteraz. Na pódiu totiž pôsobia dojmom, že sa doslova vznášajú vo vzduchu!

Skateboardy, lavičky, či dokonca kozmonautské skafandre – to všetko patrilo k rekvizitám, ktorými zoskupenie z Virgínie lahodilo očiam svojich fanúšikov. Tí si ich po skončení spomínanej šou mohli pozrieť spolu s ďalšími deviatimi top umeleckými číslami ešte raz v rámci turné v 25-ich mestách. Určite netreba pripomínať, že takáto šou za to rozhodne stála!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu