Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šokovaná Flašíková: Pri záchode stretla svetoznámu Angelinu Jolie!

Monika Flašíková - Beňová a Angelina Jolie. Zobraziť galériu (3)
Monika Flašíková - Beňová a Angelina Jolie.

BUDAPEŠŤ - Nečakaný zážitok! Slovenská europoslankyňa Monika Flašíková - Beňová (42) sa kolegami vybrala na obed do luxusnej reštaurácie v centre Budapešti. Tam sa jej podarilo stretnúť jednu z najznámejších a najkrajších hollywoodskych herečiek Angelinu Jolie (35).

Šťastný utorok! Politička nám priznala, že počas návštevy reštaurácie zostala v šoku. „Takmer som odpadla. Angelina vyšla z toalety v krásnych čiernych šatách. Bola nádherná," prezradila nám.

Napriek tomu, že Flašíková - Beňová je u nás dosť populárna, zo svetoznámej hviezdy sa jej roztriasli kolená. „Nestáva sa každý deň , aby sa mi podarilo stretnúť takú známu ženu," okomentovala to. Jediné, čo političku prekvapilo na známej celebrite, bola jej výška. „Bola až prekvapivo maličká, ale krásna, tak ako aj na plátne. Vedela som, že sa mi nesníva, pretože točí v Maďarsku film," povedala so smiechom Monika. 

S kolegami sa vraj ešte podpichovali, že sa pôjde prihovoriť k stolu Angeliny Jolie, aby zistila, či s ňou v reštaurácii nie je aj Brat Pitt. Práve on totiž patrí medzi obľúbených hercov europoslankyne. „Sedeli ale spolu s bodygardami za oddelenou stenou od ostatnej verejnosti," musela si nechať zájsť chuť na fešáka Beňová. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu