Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rolins si zavarila: Prezradila, čo nemala!

Rolinsovej slová jej vraj môžu poriadne poškodiť. Zobraziť galériu (4)
Rolinsovej slová jej vraj môžu poriadne poškodiť.

PRAHA – Ťahanice nekončia! Stíhanie Dary Rolins (37) za júnovú smrteľnú nehodu bolo zastavené. Vyšetrovanie však pokračuje ďalej a prípad bude zrejme neskôr opäť prejednávaný. Podľa právnika protistrany sa však speváčka už sama stihla obviniť z usmrtenia Jindřicha Rotrekla (†63).

Predčasná radosť! Dara Rolins si v pondelok vydýchla, lebo sudkyňa zastavila trestné stíhanie jej osoby. Prípad smrteľnej nehody sa však ešte môže poriadne zamotať. Stále sa totiž pracuje na znaleckých posudkoch.

„Tiež som s posudkom nebol spokojný. Som rád, že sa musí doplniť, pretože potom opäť môže prísť do úvahy trestné stíhanie Dary Rolins,“ prezradil pre denník Aha! právnik vdovy Rotreklovej. Podľa Karla Frimla speváčka vôbec nemá vyhraté, dokonca vraj pre ňu môže byť situácia po zastavení stíhania ešte horšia. „Ako obvinená mala isté práva. Teraz sa však dokazovanie jej viny bude odohrávať bez jej prítomnosti,“ tvrdí právnik.

Navyše, podľa neho sa sama Dara k činu už priznala. Síce nie priamo, ale vyplýva to vraj z podania vysvetlenia, ktoré absolvovala na polícii. „Pri výsluchu povedala, že až keď do pána Rotrekla narazila, len v tej chvíli si ho všimla. Sama sa tak obvinila, že nedávala pozor. To, čo povedala, nesmie povedať žiadny vodič,“ upozorňuje Friml.

Speváčku môže upokojiť snáď len to, že ani podľa názoru tohto právnika jej väzenie nehrozí. „Nikdy predtým nebola trestaná, od nehody neušla, ani nenadýchala. Hrozí jej maximálne podmienka a na rok až dva jej bude odobratý vodičský preukaz,“ zhodnotil Darine vyhliadky. Ako zdôraznil, vdove ide len o to, aby vina nezostala na jej manželovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu