Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozpálená Pocisková: Vášnivé bozky s exmanželom Bílej!

Horúce bozky Pociskovej a exmanžela Lucie Bílej Noida. Zobraziť galériu (7)
Horúce bozky Pociskovej a exmanžela Lucie Bílej Noida.

BRATISLAVA – Tá sa teda nezdá! Nela Pocisková (19) sa vie poriadne rozohniť. Dôkazom môžu byť bozky, ktoré si vymenila s hudobníkom Václavom Noidom Bártom (29). Ako sa podľa mladej slovenskej herečky bozkáva exmanžel Lucie Bílej (44)?

Pri nedávnej pražskej premiére muzikálu Robin Hood na seba najviac upozornila Nela Pocisková, ktorá v predstavení stvárnila jednu z hlavných postáv - lady Mariannu. Jej divadelného partnera, Robina Hooda, si zahral lámač ženských sŕdc Václav Noid Bárta. Keďže Slovenka a Čech stvárňovali zamilovanú dvojicu, na pódiu sa nevyhli ani pikantnejším scénkam.

Príkladom môžu byť vášnivé bozky, ktorými sa dvojica vo vystúpení obdarovala. V momente, ako Noid schytil Nelinu tvár do svojich rúk a ich pery sa spojili, divadelná sála spozornela. Ako sa po predstavení ukázalo, tohtoročná kráľovná Let´s Dance si to vychutnávala. Bozkávanie svojho hereckého kolegu vychválila. „V rámci inscenácie výborne,“ povedala so smiechom v markizáckej Smotánke.

Dvojica si rozumie nielen na divadelných doskách, ale aj mimo nich. Po premiére sa totiž Noid od svojej hereckej kolegyne nepohol na krok. A nie je žiadnym tajomstvom, že so svojou priateľkou Alenou sa Bárta rozišiel krátko po bratislavskej premiére filmu Kajínek. Žeby už bol opäť na love?!

 

VIDEO: Ukážka z muzikálu Robin Hood, kde účinkuje Pocisková a Václav Noid Bárta!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu