Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pokrytecká Banášová: Bartošová pije a je tučná... A potom ju pozvala do šou!

Adela Banášová a tím glosátorov Ivete Bartošovej poriadne naložili... A potom sa s ňou stretli! Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová a tím glosátorov Ivete Bartošovej poriadne naložili... A potom sa s ňou stretli!

BRATISLAVA – Bude vojna?! Adela Banášová (29) si v utorkovej časti svojej talkshow zgustla na Ivete Bartošovej (44). Dá sa povedať, že na nej nenechala ani nitku suchú! O to prekvapujúcejšie je, že včera nakrúcala ďalší diel svojho programu práve s problémovou speváčkou. Adela, nie je to pretvárka?!

Banášová vyťahuje zbrane ťažkého kalibru! V Adela show má totiž aj akési bulvárne okienko, kde spolu so Sajfom, Hanou Lasicovou a Danom Danglom glosujú informácie zo šoubiznisu. Alebo skôr ohovárajú?!

Ich terčom bola v utorkovom vydaní aj Iveta Bartošová, najmä jej tvrdenia, že manžel Jiří Pomeje jej ukradol z domu skrine a kufre so šatami. „Ona asi predtým videla pohárik, skonštatovala Adela o speváčkiných výrokoch, čím poukázala na jej problémy s alkoholom.

Glosátori prebrali aj Ivetino spievanie a neustále priberanie. „Veď preto jej zobral Pomeje tie kufre, že do tých vecí sa už nezmestí,“ zahlásila Banášová. Až ku koncu sa snažila svoje výroky trochu zmierniť. „Je nepríjemné sa v tomto vŕtať, ale mám pocit, že by potrebovala nejakú pomoc,“ povedala na Ivetinu adresu.

O to viac sme boli prekvapení, keď sme zistili, že ďalší diel Adela show sa nakrúca práve s Ivetou Bartošovou! Spýtali sme sa preto plavovlasej moderátorky, či sa kvôli tomuto ohováraniu necítila trápne. „Ja mám z mnohých vecí zvláštny pocit,“ reagovala stručne prostredníctvom esemes správy.

Obrátili sme sa preto ešte aj na producentku Gabrielu Drobovú. Chceli sme, aby sa vyjadrila k tomu, či nie je nefér využiť Ivetu najprv ako objekt verejného prepierania a potom ako hosťa. „Čo sa týka glosátorov, je to ich vec, čo povedia. Ale myslím, že si treba počkať na štvrtkový diel, tam sa to určite medzi Adelou a Ivetou vysvetlí,“ povedala nám. Ktovie, možno práve dnešný diel s kontroverznou speváčkou zdvihne tejto novej šou sledovanosť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu