Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Kríza v Hollywoode: Celebrity sa zbavujú svojich luxusných sídiel!

Nicolas Cage a Sharon Stone Zobraziť galériu (5)
Nicolas Cage a Sharon Stone

LOS ANGELES – Raz si hore, raz si dole! A to platí aj pre hollywoodske celebrity. Strašiak chudoby neobišiel ani Hollywood! Niekoho pritlačila hospodárska kríza, iného Daňový úrad, po ďalšom už ani pes neštekne.

To sú len niektoré motívy, ktoré vedú americké hviezdy k tomu, aby sa rýchlo zbavili svojich honosných sídiel. A pri tom neraz unáhleným predajom prichádzajú o milióny. Prinášame vám niekoľko celebrít, ktoré sa potrebujú zbaviť svojich nehnuteľností za každú cenu!

Kríza v Hollywoode: Celebrity
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)
Nicolas Cage (46)
Z hercov je na tom momentálne najhoršie, aj keď paradoxne patrí k najlepšie plateným hollywoodskym hviezdam. Na lopatky ho takmer dostal Daňový úrad. Pre nezaplatené dane je tak zadlžený, že sa musel vzdať mnohých cenných vecí doslova za babku! Zbaviť sa chce aj svojho luxusného panstva v Mulholland Highway. Ide o zámok v tudorovskom štýle, kde nechýbajú kurty, bazény, domáce divadlo či vínny sklep. Nicolas ho predáva pod dva milióny dolárov.
Kríza v Hollywoode: Celebrity
Zobraziť galériu (5)
Sharon Stone (52)
Starnúcemu sex symbolu 90-tych rokov tiež nie je veľmi do spevu. Sharon je za zenitom a Hollywood sa k nej obrátil chrbtom. Nedostáva lukratívne herecké ponuky, a tak nemá také príjmy, aby si mohla dovoliť rozľahlé sídlo v Beverly Drive. Kúpila si ho pred štyrmi rokmi za jedenásť miliónov dolárov. Jeho súčasťou sú tenisové kurty, bazén, meditačná záhrada a dom pre hostí. Keďže sa ho potrebuje zbaviť, znížila cenu. Pri predaji tak príde o dva milióny dolárov.
Kríza v Hollywoode: Celebrity
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)
Scarlett Johansson (25)
Spolu s manželom Ryanom Reynoldsom sa rozhodla predať sedem miliónovú haciendu Espanola v Los Angeles aj na úkor straty takmer tridsiatich percent. Hoci je tento mladý pár úspešný, zaťažujú ho hypotéky. Zrejme majú už po krk svojho zadlženia, preto dom, kde prežili svoje vášnivé medové týždne, predali aj so stratou.
Kríza v Hollywoode: Celebrity
Zobraziť galériu (5)

Halle Berry (43)
Iný prípad je čokoládová kráska. Svoj dom v Beverly Hills kúpila pred deviatimi rokmi. Na rozdiel od svojich kolegov nasadila oskarová herečka vysokú cenu. Hoci ho kúpila za vyše dva milióny dolárov, streliť ho chce za päť. S predajom sa tak ponáhľa preto, lebo sa rozišla so svojím dlhoročným partnerom a dom je pre ňu trpkým miestom plným spomienok.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu