Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Záhadné: Mŕtvy exmilenec Olivie Newton-Johnovej prehovoril zo záhrobia!

Olivia Newton-Johnová Zobraziť galériu (3)
Olivia Newton-Johnová

SYDNEY - Bývalý milenec slávnej austrálskej herečky a speváčky Olivie Newton-Johnovej Patrick McDermott údajne žije. Muž záhadne zmizol pred piatimi rokmi a bol vyhlásený za mŕtveho. Teraz ponúka vzorku DNA, ktorá by preukázala, že v skutočnosti nezomrel.

Z ústrania, do ktorého sa ukryl, však vyjsť nemieni a nechce mať ani nič spoločného s Newton-Johnovou, napísal austrálsky denník The Herald Sun.

Američan McDermott zmizol v júli 2005 krátko potom, čo s Oliviou ukončili deväťročný vzťah. Hovorí sa, že nafilmoval vlastnú smrť, aby jeho dcéra Chance, z ktorej je teraz teenagerka, mohla inkasovať jeho životnú poistku. Sám teraz údajne žije pod menom Pat Kim v mexickom prímorskom letovisku Puerto Vallarta.

Jeho totožnosť preveruje súkromný vyšetrovateľ Phil Klein, ktorého najal americký televízny kanál US TV, aby McDermotta našiel. "Ponúkol nám vzorku DNA, ale my ju nemáme s čím porovnať," povedal Klein. Preto sa teraz snaží dostať vzorku slín od Chance, aby mohol porovnať DNA.

McDermott zmizol pri rybárčení pri pobreží Kalifornie. Všetky sporadické kontakty, ktoré k nemu počas uplynulých piatich rokov viedli, boli vždy iba sprostredkované, osobne ho nikto nevidel ani s ním nehovoril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu