Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Drzý 50 Cent: Chce vystriedať Brada Pitta v Angelininej posteli!

Angelina Jolie a 50 Cent Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie a 50 Cent

NEW YORK – Pri pohľade na Angelinu sa mu podlamujú kolená! Aj drsný raper akým 50 Cent (34) určite je, má slabosť pre krásne ženy. A jeho vkus je naozaj prvotriedny. Do postele by si zobral jednu z najkrajších a najsexi žien planéty - Angelinu Jolie!

Sex s Angelinou je jeho sen! 50 Cent priznal, že by sa s najväčšou radosťou aspoň na jeden deň ocitol v koži Brada Pitta, aby si mohol užiť vášnivé chvíle v posteli s matkou jeho detí, herečkou Angelinou Jolie. „Bol by som Brad Pitt. Išiel by som sa vyspať s Angelinou a potom sa vrátil späť,“ vysvetlil svoje úmysly svalnatý raper.

Pred schôdzkou so sexi herečkou by sa však určite nepodgurážil alkoholickým drinkom. Napriek tomu že nie je žiadne „tintítko“, veľa toho neznesie. „Pre mňa...sú už dva poháriky nad limit. Po jednom ste technicky vzaté opitý,“ priznáva.

Raperská hviezda z newyorského Queensu na svoju adresu prezradila aj to, že je veľmi náladovým človekom. Na otázku zisťujúcu, koho považuje za najotravnejšiu osobu vo svojom okolí, odpovedal: „Mohol by som to byť ja sám. Som ten najnáladovejší človek, akého poznám.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu