Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

„Odsúdená“ Gabika Dzuríková: Viem byť aj super sexi!

Gabriela Dzuríková v civile a vo väzení. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Dzuríková v civile a vo väzení.

BRATISLAVA – Takto ju nepoznáte! Gabika Dzuríková (36) je ako Pipina v Mafstory vyzývavá a „vymachlená“, ako Magorka v Odsúdených zas úplne bez líčidiel a neupravená. Naposledy sa však na verejnosti objavila s krásnym make-upom i dekoltom. Predstavujeme vám veľmi sexi Gabiku!

Gabika Dzuríková nemohla chýbať na tlačovej konferencii k novému seriálu Odsúdené. Hrá tam Magorku a v našej ankete o najbrutálnejšiu väzenkyňu s prehľadom vyhrala. Včera sme však mali možnosť vidieť úplne inú ženu, na ktorú každý pozeral s obdivom.

„Zhodou okolností som dnes fotila pre jeden časopis, kde ma takto pekne upravili,“ prezradila nám Dzuríková. Obdivné reakcie na jej adresu zazneli najmä od českého herca Pavla Kříža. Ten totiž hrá riaditeľa väznice a na pľaci vidí vždy len neupravenú Magorku.

„Z Magorky sa teším, že je to bez make-upu a strašne si to užívam. Keď ale mám byť feši, som rada, keď ma niekto upraví a trochu sa zoženštím,“ povedala nám Gabika. Prezradila nám aj to, či zvykne využívať ženské zbrane a plač na vydieranie mužov. Odpovede sa dozviete vo videu.

 

Sledujte TopkyTV: Gabika Dzuríková o kráse, ženských zbraniach a vydieraní mužov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu