Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kalisová: Pristihnutá pri flirte so Surovcom! Mirka, hráš to na dve strany?

Miriam Kalisová a Tomáš Surovec.
Miriam Kalisová a Tomáš Surovec.

BRATISLAVA – Poistka?! Moderátorka Miriam Kalisová (23) si v súkromnom živote zrejme chystá zadné dvierka. Prípadný rozpad čerstvého vzťahu s Martinom Šmahelom (26) sexi bruneta hravo porieši – začne si s Tomášom Surovcom (25)!

Žeby nová láska? Nebolo to tak dávno, čo topky.sk priniesli informácie o rozchode Miriam Kalisovej s Petrom Varinským. A rovnako tak aj správy o vzniku puta medzi známou moderátorkou a Mužom roka 2008 Martinom Šmahelom. Prvý priamy prenos Let's Dance však priniesol viac než zaujímavé zistenie.

Topkám sa totiž podarilo nakrútiť časť konverzácie medzi Kalisovou a tanečníkom Surovcom. Ich krátky dialóg čo-to naznačil. „Som dostala teplý pozdrav od teba,“ povedala Mirka Tomášovi krátko po skončení vysielania. Pokračovania intímneho rozhovoru sme sa však nedočkali.

Po tom, čo tvár markizáckeho spravodajstva zaregistrovala našu kameru, neodpustila si nahnevaný výraz a začala sa správať zdržanlivejšie. Neskoro! Hĺbavé pohľady a klipkanie očami naznačili, že títo dvaja majú k sebe až podozrivo blízko.

Na spomínaný pozdrav sme sa opýtali priamo Kalisovej. „Pozdravoval ma cez niekoho a tak som mu povedala, že ten pozdrav som dostala,“ vykrúcala sa. Prečo mu dala prívlastok „teplý“? „Lebo bol milý, to je terminus technicus,“ vysvetľovala televízna moderátorka.

Hoci veľké sympatie medzi Kalisovou a Šmahelom pretrvávajú, nemusí to znamenať, že Surovec nemá vstup do ľúbostného sveta markizáčky stále otvorený. Pozerať sa na vývoj tohto vzťahu teda bude rozhodne stáť za to.

Sledujte TOPKY TV: Kalisová a Surovec - nevinné laškovanie?

 

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu