Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Finalistky Miss Slovensko: Takto sa rodí krása... A je poriadne drahá!

Takto vznikali šaty pre Viktóriu Bobríkovú. Zobraziť galériu (11)
Takto vznikali šaty pre Viktóriu Bobríkovú.

BRATISLAVA – Prípravy na voľbu kráľovnej krásy vrcholia! Dievčatá súťaže Miss Slovensko 2009 si včera skúšali šaty a plavky, ktoré predvedú počas finálového večera. Ako topky.sk zistili, ide o poriadne drahý „špás“.

V slávnostný večer sa dievčatá predvedú na pódiu v pestrých farbách. Počas promenády budú po móle chodiť až v šiestich druhoch farebne odlišných plaviek. Tie sú z dielne návrhára Borisa Hanečku a neboli vôbec lacné. Jeden kus stojí až 400 € (približne 12 tisíc korún).

Poriadne drahé budú aj spoločenské šaty, ktoré si vo finále dievčatá oblečú. Niektoré krásky ich už hotové majú a včera si ich boli len vyskúšať, no iné sú ešte v štádiu výroby. „S babami sa mi výborne spolupracovalo. Všetky boli veľké profesionálky,“ povedal nám návrhár Fero Mikloško, ktorý šije šaty do súťaže krásy. 

Ako ďalej prezradil, ich cena je závratná. „Sú naozaj drahé,“ povedal pre topky.sk. Konkrétnu sumu však špecifikovať nechcel. My sme však zistili, že jeden model vychádza na zhruba 3 300 eur (necelých 100 tisíc.) To, ako v nich budú dievčatá vyzerať, si môžete pozrieť 17. apríla, kedy sa uskutoční finále Miss Slovensko 2009.

Viac fotografií zo včerajších skúšok nájdete v našej GALÉRII.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu