Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Miss Universe Denisa Mendrejová: Vymodlila si šperky za vyše 4000 eur!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (5)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Prezradila svoje túžby a splnili sa jej! Víťazka Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová (22) sa ešte pred vyhlásením výsledkov v zákulisí rozplývala nad zapožičanými šperkami. A dostala ich!

Krásnym ženám sa ťažko odoláva. „Denisa bola nimi úplne nadchnutá,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia Miss Universe 2009. Briliantové ozdoby v hodnote 550 tisíc eur však mali finalistky iba zapožičané a mali ich zdobiť len počas nedeľného večera.

Lenže Denisa sa na konci celovečerného programu stala novou kráľovnou krásy a splnilo sa jej hneď niekoľko snov. Neplánovane totiž získala okrem titulu aj briliantové náušnice a prsteň v hodnote cez 4 000 eur (120 504 Sk).

„Naša spoločnosť sa rozhodla ďalej spolupracovať s dvoma dievčatami – s Miss DIC Jasmínou Alagičovou, ktorá pre nás nafotí kolekciu šperkov, a s Miss Universe SR Denisou Mendrejovou, ktorú už v utorok po boku Aleny Šeredovej čaká nakrúcanie reklamného spotu pre našu spoločnosť. Preto si myslím, že je na mieste, aby aj ona vlastnila briliantové šperky, ktoré dokonale ladia ku korunke,“ prezradil na neformálnom stretnutí po skončení súťaže Luboš Říha, ktorého spoločnosť šperky vyrobila.

A nadšená Denisa už rozmýšľala, kam si tieto drahé klenoty vezme. „Budem sa asi báť nosiť ich bežne. Sú skôr na výnimočné príležitosti,“ šťastne povedala nová Miss Universe SR.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu