Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Utajená autonehoda Bruchalu: Takmer prišiel o ruku!

Pavel Bruchala Zobraziť galériu (5)
Pavel Bruchala

BRATISLAVA – Toto nemal nik vedieť! Markizácky moderátor Pavel Bruchala (31) pol roka úpenlivo tajil autonehodu, po ktorej sa musel podrobiť náročnej operácii ruky.

Moderátor markizáckeho Reflexu Pavel Bruchala na svoju letnú dovolenku v Chorvátsku nebude spomínať s radosťou. Topky.sk sa dozvedeli, že pred viac ako pol rokom sa stal účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej si vážne zranil pravú ruku.

„Mal roztrieskané rameno. Podrobil sa operácii a má v ňom teraz skrutky. Má obrovskú jazvu od lakťa až po rameno,“ prezradil náš zdroj z jeho okolia.

Na autonehodu sme sa spýtali aj sympatického moderátora. „Nerád na to spomínam a ani sa mi o tom nechce rozprávať,“ povedal nám na úvod Bruchala.

My sme sa však nedali a chceli sme vedieť viac. „Narazilo do nás auto. Ja som sedel vzadu. Som rád, že som prežil. Ruka už nikdy nebude v poriadku tak ako predtým. Mal som niekoľkonásobnú zlomeninu. Teraz je vo fáze liečenia,“ prezradil moderátor. Podľa našich informácií cestoval na výlet do zahraničia s partiou známych.

Táto dopravná nehoda nebola jediná, ktorú moderátor zažil. Jednu mal pred štyrmi rokmi v Banskej Bystrici. Vtedy sa však našťastie nikomu nič nestalo.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu