Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

a VIDEO Vyfintené celebrity na Plese v opere: Takto sa zabávali!

Milionár Boris Kollár prišiel so šarmantnou slečnou. Zobraziť galériu (36)
Milionár Boris Kollár prišiel so šarmantnou slečnou.

BRATISLAVA – Žúrovalo sa až do rána! Historická budova SND bola včera dejiskom najprestížnejšej spoločenskej udalosti roka. V jej priestoroch sa konal IX. ročník Plesu v opere. Aké známe tváre si ho nedali ujsť? Kto s kým prišiel? Čo sa počas večera dialo?

Biely koberec, živé sochy, žiarivé svetlá reflektorov a nablýskaná slovenská smotánka zložená z osobností kultúrneho, spoločenského, či politického života. Tak v skratke vyzeral včerajší Ples v opere, ktorý odštartoval tohtoročnú plesovú sezónu.

Tú otvorila slávnostným úderom na gong americká speváčka Gloria Gaynor. „Je nádherné byť dnes večer tu na tomto fantastickom plese, želám vám všetkým nádherný večer a príjemnú zábavu," pozdravila všetkých prítomných.

Hostí sprevádzala slávnostným večerom moderátorka Iveta Malachovská. Prvou speváčkou na pódiu bola Beáta Dubasová. Jej pripadla náročná úloha rozbehnúť ples a zaplniť tanečný parket. Po nej prišiel prvý zahraničný hosť, skupina Boney M. Kapela vytvorila vynikajúcu atmosféru a líder Bobby Farrell dokonca vytiahol na parket niekoľko žien, medzi ktorými bola fitneska Zora Czoborová či moderátorka Alena Heribanová.

Čas od pol noci patril americkej disko hviezde 70. rokov Glorii Gaynor. Pozrieť, počúvať ju aj tancovať prišli opäť všetci. Po nej nasledoval český spevák Dalibor Janda. Záverečnou skupinou v hlavnej sále bola kapela Vidiek s Jankom Kuricom. Ten opäť potvrdil rolu šoumena. Do varu dostal najmä svoju manželku, ktorá sa pri piesňach poriadne odviazala.

V tónoch dobrej hudby sa slovenská smotánka vrtela až do skorého rána.

FOTO! Ako to na plese vyzeralo? Čo sa tam ešte dialo? Kto sa s kým počas večera zabával? Aké mali prítomné dámy róby? To všetko sa dozviete z našej GALÉRIE.

 

 

Slovenská smotánka na IX. ročníku Plesu v opere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu