Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Šeredová: „Predala“ diamant za 34 miliónov!

Alena Šeredová Zobraziť galériu (4)
Alena Šeredová

PRAHA/BRATISLAVA – Najdrahší „česko-slovenský“ diamant bol predaný! Drahokam, ktorý predvádzala známa modelka Alena Šeredová (30), stál českého záujemcu 34 miliónov.

Tvárou firmy, ktorá výstavu diamantov zorganizovala, je Alena Šeredová - manželka slávneho brankára Gigiho Buffona. Bohužiaľ, krátko pred fotením diamantov, ona o svoje vlastné šperky prišla. Zlodej, ktorý sa k nej vlámal, totiž šiel priamo po klenotoch. Diamanty si potom Šeredová dosýta užila pri fotení pred výstavou.

„Fotiť sa s diamantmi je vysnená práca každej ženy. Teraz sa len budem báť, aby som nebola škaredšia než tieto prekrásne kamene,“ povedala Šeredová českým novinárom. A ten najdrahší diamant svojou krásou naozaj zaujal.

Slováci naň nemali?!

Drahý kameň, ktorý bol koncom novembra vystavený aj na Slovensku, sa v Čechách predal hneď v druhý deň výstavy. Slováci by museli z vrecka vytiahnuť 39 431 349 Sk (1 308 881 Eur), český záujemca zaplatil niečo vyše 34 miliónov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu