Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ibrahim Maiga sa v spoločnosti túlil k hnedovláske! Že by nová známosť?!

Ibi sa takto mal k hnedovláske. Zobraziť galériu (6)
Ibi sa takto mal k hnedovláske. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Ďalšia žena po jeho boku! Na nedávnej spoločenskej akcii sa Ibrahim Maiga (46) objavil so sympatickou slečnou. A rozhodne mu bola jej prítomnosť príjemná. V momente tým vzbudili obaja pozornosť. Topky.sk sa Ibrahima spýtali, či má nový objav.

„To bola moja dobrá kamarátka,“  záhadne povedal „Čierna bača“, ktorý sa preslávil najmä vďaka filmom Fontána pre Zuzanu II. a III.

Podľa jeho správania k spomínanej brunetke to však vyzeralo, že je medzi dvojicou niečo viac. „Nemám nikoho,“ vyvracia Ibi dojem, že by práve ona bola jeho novou partnerkou. Nechajme sa však prekvapiť, či sa z toho nakoniec nevyvine nový vzťah.

Táto slečna však nebola jediná, ktorá sa v jeho spoločnosti na večierku objavila. Po jeho boku sme stretli aj plavovlasú dámu. Vo vyjadrovaní na jej adresu bol už ďaleko zhovorčivejší. „To bola kolegyňa, s ktorou nakrúcam v Čechách nový sitcom. Mal by sa začať vysielať budúci rok v septembri. Medzi nami nič nie je. Rozumieme si, to je všetko. Ona má priateľa,“ vysvetľoval nám spevák.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu