Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Zúfalá Janet Jackson: Záhadná choroba jej kazí koncertnú šnúru!

Janet Jackson Zobraziť galériu (10)
Janet Jackson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Turné americkej speváčky Janet Jackson (42) s názvom Rock Witchu sa poriadne skomplikovalo. Po jej nevydarenom návrate na koncertné pódia boli viaceré vystúpenia preložené, pretože čokoládová hudobná hviezda údajne ochorela. Po takmer mesiaci svoju mysterióznu chorobu konečne odhalila.

Niekdajšia kráľovná svetovej populárnej hudby po nedávnej hospitalizácii odložila ďalší koncert, ktorý sa mal konať práve dnes na newyorkskom námestí Madison Square Garden. Nad výhovorkou nemusela dlho rozmýšľať. Všetko totiž zvalila na lekárov a ich odporúčania.

Janet však momentálne čelí početným špekuláciám, a tak si na pomoc zavolala hovorkyňu, aby svetu objasnila záhadné ochorenie, ktorým trpí. Diagnóza znie: "vestibulárna migréna". Všemocný google vám prezradí, že ide o bežný typ bolesti hlavy.

Našťastie speváčka podstupuje liečbu, aby sa čím skôr zbavila závratov, ktoré vraj pociťuje. Fanúšikom odkazuje, že sa nesmierne teší na okamih, kedy im bude môcť opäť zaspievať. Z jej slov je teda jasné, že sa svojho futuristického overalu, v ktorom sa na turné predvádza, už naozaj nemôže dočkať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu