Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vondráčková ukázala milenca!

Lucka Vondráčková a Tomáš Verner Zobraziť galériu (6)
Lucka Vondráčková a Tomáš Verner

Praha – Jej tajnou láskou je majster Európy v Krasokorčuľovaní! Speváčka Lucka Vondráčková (27) po dlhom čase zatĺkania konečne priznala svojho milenca. Na pražskú premiéru veľkofilmu Bathory prišla ruka v ruke s o päť rokov mladším športovcom Tomášom Vernerom (22).

Držiac sa spolu za ruky kráčali po červenom koberci na premiéru filmu Bathory a vyzerali ako zamilovaní puberťáci. Vondráčková sa v spoločnosti krasokorčuliara Tomáša Vernera objavila tento rok aj na predávaní televíznych cien TýTý. Tam ich české médiá média pristihli vo veľmi družnom rozhovore.

To, či už vtedy spolu chodili, vedia zrejme len oni dvaja. Speváčka totiž ešte pred mesiacom tvrdila, že je sama. „Som sama a nemám s tým problém. Už ma unavuje stále odpovedať na otázku, s kým chodím alebo spím. Aj tak do toho nikomu nič nie je," vyjadrila sa.

Talentovaný krasokorčuliar ešte vo februári, keď sa stal majstrom Európy, rozprával o svojej priateľke Martine. Ako sa však zdá, situácia je najnovšie úplne iná. Vondráčková mala vážny vzťah pred tromi rokmi s hercom Michalom Dlouhým.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu