Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalší KONFLIKT v šoubiznise: Slováková sa pustila do krásky z Markízy... TOTO ju úplne VYTOČILO!

Zobraziť galériu (6)

PRAHA - Influencerka a česká podnikateľka Nela Slovákova už v posledných rokoch vyvolala nejeden konflikt, keď sa na sociálnych sieťach pustila do známych tvárí z českého šoubiznisu. No a teraz... Je to tu opäť!

Nedávno si Nela skočila do vlasov z Agátou Hanychovou. A dievčatá si nezostali nič dlžné. Kým Agáta vraj Nelu označila ako "ku*vu za peniaze" blondínka jej úder vrátila v podobe vyjadrenia "lepšie ako byť ku*va zadarmo". Slováková dala jasne najavo, že k téme Agáta Hanychová sa v budúcnosti ešte vráti, teraz si ale vzala na mušku českú missku Natálii Kočendovou. 

Natálie, ktorá je našincom známa najmä vďaka markizáckej šou Love Island, sa nevenuje len modelingu, ale aj podnikaniu. Aktuálne sa teší z predaja vlastnej značky kozmetiky a zdá sa, že má veľký úspech. Lenže... Nela Slováková a jej sledovatelia si všimli, že táto kozmetika sa predáva na stránke AliExpress. A podstatne lacnejšie. Natálie si vraj len na už hotové produkty nechala vytlačiť svoju značku. 

Natálie Kočendová
Zobraziť galériu (6)
Natálie Kočendová  (Zdroj: Instagram NK)

„Bohužiaľ to nie je kozmetika N.K. Je to kozmetika z AliExpressu, kde vám ponúka personalizované logo, ktoré vám na kozmetiku natlačia. Je toho plný internet. Stránky ako AliExpress, chvalabohu, nesledujem, ale od mojich sledovateľov toho mám na N.K. plný inbox. Môžem poslať foto do správ,“ rozhnevala sa Nela na sociálnej sieti a pokračovala. 

Túto "kauzu" vraj vytiahla na svetlo sveta, pretože... „Som alergická na to, keď niekto robí z ľudí idiotov," dodala Slováková, nuž a dá sa očakávať, že sa tejto téme ešte bude venovať.

Nela Slováková
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková  (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: Nela SlovákováNatálie Kočendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu