Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Král, Skrúcaný a Tlučková: Milostný trojuholník!

Zuzana Tlučková
Zuzana Tlučková (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Krála vymenila za Skrúcaného! Herečka Zuzana Tlučková počas štúdia na VŠMU prežila milostný románik s hercom Stanom Králom, ktorý momentálne hviezdi v markizáckom seriáli Normálna rodinka.

Ako si Stano spomína na jeho vzťah so Zuzkou? A bol Skrúcaný dôvod, prečo sa s ním herečka rozišla? Zuzana Tlučková je zrejme zaťažená na hercov! Počas vysokej školy na VŠMU prežila románik so sympatickým hercom Stanom Králom. Ten v rozhovore pre markizácku reláciu Reflex prezradil o ich vzťahu viac: "My sme so Zuzkou boli taká nejaká študentská láska, keď sme chodili na VŠMU, ona bola o dva ročníky nižšie, robili sme spolu taký jeden projekt," spomínal si Král, ktorý nezabudol spomenúť aj niektoré spoločné večery v jeho vtedy prenajatej petržalskej garsónke. A prečo sa tento vzťah skončil?

"Lebo si myslím, že to bola taká ľahučká študentská láska a ona sa tak príjemne ľahučko aj skončila. Nebol tam určite žiadny veľký konflikt, žiadna nenávisť alebo nevery. Jednoducho, ja som bol obletovaný, ona bola obletovaná... My sme sa rozišli a veľmi dlhé roky sme spolu nekomunikovali, až kým sme sa po 21 rokoch so Zuzkou stretli v jednej hre, kde sme hrali partnerov a začali sme spolu komunikovať. A zistili sme, že nám to nerobí žiadny problém," vysvetľoval herec, ktorý momentálne pôsobí v tej istej televízii ako jeho bývalá láska.

Po rozchode s Králom začala Tlučková chodiť so Skrúcaným, a tak sa vynára otázka, či nebol práve Skrúcaný dôvodom ich rozchodu. "Skutočne Štefan Skrúcaný nebol dôvodom nášho rozchodu. Tam bol vtedy osobný konflikt, ale netýkal sa Zuzky, to nie," vysvetľoval ďalej Stano Král.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu