Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Toto sú vaše TV hity!

TV MARKÍZA - SUSEDIA Zobraziť galériu (9)
TV MARKÍZA - SUSEDIA

BRATISLAVA - Keď začujete známu melódiu viete, že nastal čas, keď sa máte usadiť pred televízorom, aby ste mohli sledovať nové príbehy svojich obľúbených hrdinov. Stalo sa pravidlom, že zvučky k televíznym seriálom nahrávajú najväčšie spevácke hviezdy, pretože sú pre divákov aj tvorcov zárukou kvality. Ktorí známi interpreti už majú na konte pesničku, ktorá sa vďaka TV seriálom stala hitom?

HABERA A SUSEDIA
Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)
„Nech ti nevadí, že so životom neladíš, všetko v pohode sa zvládnuť dá,“ spieva Paľo Habera v pesničke Ešte stále som tu ja, ktorá v roku 2006 vyšla na jeho sólovom albume To sa stáva. Azda každý však túto melódiu pozná vďaka populárnemu seriálu Susedia, ktorý takmer dva roky lámal rekordy sledovanosti na Markíze. Pesničku pre Haberu napísal Košičan Andy Ďurica, ktorý sa pritom dosť zapotil: „Paľo je ináč strašný pedant, nafrázovať niektoré slová do jeho slovenských fráz bolo veľké umenie.“
Pesnička Ešte stále som tu ja




TV MARKÍZA - PRIATEĽKY

Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)

PRIATEĽKY ZO SUPERSTAR
Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)
„Drogou muža sme už od Evy, vieme hrať slzy aj úsmevy, kam čert nesmie, tam vždy pošle nás dve rád,“ tvrdia v pesničke Priateľky v rovnomennom markizáckom sitkome superstáristky Vierka Berkyová a Dominika Mirgová. Text napísal samotný autor a režisér projektu Stano Gurka a hudbu zložil Gabo Dušík, ktorý skladal aj pre Janu Kirschner alebo Mariku Gombitovú. Úvodnú pesničku vraj Dominika s Vierkou nahrali veľmi rýchlo a v štúdiu si aj poklebetili.



TV JOJ - PANELÁK

Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)

DESMOD V PANELÁKU
Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)
„Ak chceš zabudnúť, tak zabudni, možno to príde pomaly,“ text úvodnej chytľavej piesne k dennému 193-dielnemu seriálu Panelák, ktorý v súčasnosti beží na Jojke, naspieval Mário „Kuly“ Kollár zo skupiny Desmod. „Pesnička sa nachádza na našom albume a má názov Lavíny. Tam je v rockovej verzii. Pre TV JOJ sme ju hodili do akustickejšej podoby, aj so sláčikovým triom, aby bola zrozumiteľnejšia aj pre ľudí, ktorí neobľubujú rockovú muziku,“ upresnil Kuly.
Pesnička Lavíny




TV MARKÍZA - ORDINÁCIA V RUŽOVEJ ZÁHRADE

Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)

MEKY Z ORDINÁCIE
Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)
„Tvoj svet je môj, možno nechápeš, no tak to má byť,“ pospevuje si Miroslav Žbirka v pesničke Tvoj svet je môj, ktorá sa objavuje na začiatku každej časti Ordinácie v ružovej záhrade. Meky spolu s Ivou Frühlingovou nahral aj úvodný song pre českú verziu seriálu s názvom Někdy stačí dát jen dech. V českej Ordinácii si Žbirka dokonca aj zahral. Okrem toho má na konte ešte aj hymnu Tajnosľubná k seriálu Medzi nami z roku 2005, ktorú naspieval s Marikou Gombitovou.
Pesnička Tvoj svet je môj




ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Toto sú vaše TV
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Nový Čas Nedeľa)
Viac zaujímavých článkov nájdete v novom vydaní Nového Času Nedeľa!
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA do 15. marca v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu