Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Milan Kňažko: Nehoda na ceste smrti... a výhovorky!

Kňažko policajtom vysvetľuje, ako k nehode došlo. Zobraziť galériu (3)
Kňažko policajtom vysvetľuje, ako k nehode došlo. (Zdroj: Nový Čas)

NITRA - Milan Kňažko (62) sa včera na známej ceste smrti 1/65 z Nitry do Zlatých Moraviec stal účastníkom nehody! Bývalý riaditeľ Jojky obišiel len s poškriabaným mercedesom, jedna žena však skončila v nemocnici. „Ja? Ja som tu ani nebol,“ snažil sa zľahčiť celú situáciu Kňažko.

Osudná jazda súčasného dôchodcu a moderátora sa odohrala čosi po pol druhej popoludní, keď sa snažil obiehať pred ním idúce vozidlo. „Ani som tomu nechcel veriť, keď som pri predbiehaní zbadal vedľa seba ďalšie auto,“ rozpamätával sa na chvíle šoku Anton (35), ktorého VW Golf dopadol najhoršie. Keď doň hercov mercedes narazil, on buchol do vedľa neho idúcej avie. Jeho priateľku navyše museli vzápätí v šoku odviezť do zlatomoraveckej nemocnice. Nahnevaný bol aj vodič avie Milan (57): „Ja som dopadol asi najhoršie, pretože nemám havarijnú poistku, takže mi odrátajú amortizáciu. Išiel som predpisových 82 km, ale zrážke som nemal šancu zabrániť. Podľa mňa musel ísť takých stotridsať “ A ako videl nehodu Milan Kňažko?

„Ja? Ja som tu ani nebol,“ snažil sa nadľahčiť situáciu. Neskôr mu však došlo, že najrozumnejšie by bolo vyhnúť sa celej medializácii: „Nič o tom nepíšte!“ Kňažko v súčasnosti podľa vlastných slov robí už len to, čo ho baví. Je hercom, dôchodcom a tak trochu moderátorom. „Stresy už nepotrebujem, robím len to, čo mi je blízke,“ vyznal sa v nedávnom rozhovore umelec. V súčasnosti Kňažko divákov sprevádza aj novou retro šou STV Takí sme boli... Na šou verejno- právnej televízie sa však včera pri svojej rýchlej jazde asi neponáhľal. Mal zrejme veľké šťastie, že celá nehoda sa neskončila veľkou tragédiou, ale „len“ škodou za 400-tisíc korún (12 048 eur). „Presné okolnosti a príčiny nehody sa ešte vyšetrujú. Policajti urobili na mieste dychové skúšky, tie boli negatívne,“ uzavrela nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu