Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nový párik Hollywoodu: Kate Hudson a Orlando Bloom

Kate Hudson a Orlando Bloom Zobraziť galériu (18)
Kate Hudson a Orlando Bloom

LOS ANGELES - Len nedávno sa nešťastný Owen Wilson pokúsil o samovraždu kvôli herečke Kate Hudson (28), a jeho milovaná si už užíva v náručí iného muža. Prelietavá Kate si tentoraz ulovila miláčika žien Orlanda Blooma. V krátkom čase je to už tretí chlap úspešnej dcérky Goldie Hawn.

Orlando a Kate sú nerozluční už od halloweenskej párty v jej dome, ktorá bola koncom októbra. Bol tam dokonca aj jej nedávny priateľ, herec Dax Shepard (32), Kate to však vôbec neprekážalo. „Kate a Orlando sa rozprávali, pili a smiali. Potom sa k sebe začali túliť, bozkávali sa a vyzeralo to, že si to naozaj užívajú. Nezaujímalo ich, kto sa pozerá,“ prezradil jeden z účastníkov párty. „Potom sa prechádzali dookola a s každým sa rozprávali ako párik. Celý večer boli neoddeliteľní,“ dodal ich známy s tým, že sa bozkávali aj pred Shepardom, toho to však údajne nezaujímalo.

Kate si posledný rok poriadne užíva a strieda jedného chlapa za druhým. Pred rokom odišla od svojho manžela, hudobníka Chrisa Robinsona, a dala sa dohromady s hereckým kolegom Owenom Wilsonom. S ním sa rozišla v júni, Wilson to však ťažko zvládal a v auguste sa pokúsil o samovraždu. Vtedy však už Kate chodila s Daxom, aj toho však „odkopla“ a skončila v náručí Orlanda. Ktovie dokedy...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu