Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Jarmila Hargašová: Ohrozuje manžela!?

Jarmila Hargašová Zobraziť galériu (10)
Jarmila Hargašová

BRATISLAVA - Tvár estévečkárskeho spravodajstva Jarmila Lajčáková-Hargašová (40) vie len ťažko prekonať odlúčenie od manžela Miroslava Lajčáka (44).

A tak napriek nebezpečenstvu, ktoré na diplomata a jeho rodinu v Sarajeve striehne, za ním cestuje aj niekoľkokrát mesačne. Údajne ju chráni aj jeho ochranka!

Sympatická hnedovláska s manželom komunikuje predovšetkým cez internet, stretnutia sa obmedzujú na dve-tri mesačne. Tvár STV si však ani na Balkáne svojho muža veľa neužije. „Aj keď sme na návšteve, vidíme sa až o polnoci,“ prezradila Hargašová, ktorá bola za manželom naposledy pred dvomi týždňami aj s najmladšou dcérkou Larou.

Keď sa moderátorka s dcérami vyberie za manželom do Bosny a Hercegoviny, kde vyslanec medzinárodného spoločenstva oplýva veľkými právomocami, ostražitosti nikdy nie je dosť! „Keď sú v Sarajeve, majú prideleného jedného ochrankára. Je to preventívne opatrenie,“ hovorí zdroj Nového Času Ľudia. Slovenská moderátorka sa po Sarajeve pohybuje napriek tomu voľne a necíti sa ohrozená.



ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Jarmila Hargašová: Ohrozuje manžela!?
Zobraziť galériu (10)
Ako zvláda život na Balkáne sympatická slamená vdova, si prečítajte v najnovšom čísle Nového Času Ľudia už dnes!.
  

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu