Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Simona Krainová už prekročila hranice! Mení životy druhých.

Simona Krainová mení životy druhých Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová mení životy druhých (Zdroj: Yes Visage)

V priebehu posledných mesiacov sa Simone Krainovej zmenil život takmer od základov. Svadba, prvé dieťa, druhé dieťa, zmena zastupujúcej agentúry – málo toho rozhodne nebolo. Ale Simona sa nezastaví. Postupne mení život aj iným ľuďom.

S úspechom aj na Slovensku

Po úspešných minuloročných súťažiach v Čechách vyhlásil aj populárny slovenský časopis pre dámy  súťaž o celkovú premenu so Simonou Krainovou na klinike YES VISAGE. Súťaž  aj na Slovensku zaznamenala obrovský úspech. „Vôbec som neverila, že by som mohla zvíťaziť. Ale mojim snom bolo celkovo omladnúť, schudnúť, cítiť sa sebavedomo a opäť sa uchádzať o pracovné miesto v marketingovej agentúre,“ zdôverila sa pani Naďa. Pozrite si výsledok jej premeny.

Viac informácií nájdete na www.YESVISAGE.sk

Yes Visage
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

 

Ubrali mi 10 rokov

Pani Naďa absolvovala YES Lifting, teda okamžitý lifting, ktorý vyhladí vrásky a efektívne oživí, omladí a hlavne pozdvihne späť do jasných kontúr ochabnuté časti tváre. Táto moderná metóda odsúva do úzadia klasický facelift, ktorý vykonávajú plastickí chirurgovia. Nie je potrebný chirurgický zákrok, nezostávajú vám jazvy a modriny, všetko je riešené len jediným vpichom špeciálnej mikrokanyly v znecitlivení. „Bolo to, ako keby mi ubrali 10 rokov. Lifting mal okamžitý efekt a nemusela som sa doma schovávať s obväzmi po celej hlave, ako by to asi bolo v prípade klasického Faceliftu,“ spomína na zákrok pani Naďa.  „Túto techniku je možné vykonať na celej tvári alebo len na jej jednotlivých častiach. Niekde totiž stačí len kvalitná výplň a dodanie objemu skúseným lekárom,“ dodáva MUDr. Monika Kavková, primárka kliniky YES VISAGE. 

Viac informácií o YES lifting nájdete na www.YESVISAGE.sk

Yes Visage
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

 

Preč s bokmi

Pani Naďa vyskúšala aj absolútny hit medzi liposukciami, dalo by sa právom povedať  zázrak na počkanie – najmodernejšiu a vo svete najpopulárnejšiu, laserom asistovanú liposukciu     2 v 1 SlimLipo. Jedná sa o ambulantnú a bezbolestnú techniku permanentného odstránenia akéhokoľvek množstva nahromadeného podkožného tuku, pri ktorej zároveň dochádza vplyvom lasera k efektívnemu stiahnutiu pokožky a navráteniu jej elasticity. Pani Naďa sa rozhodla pre oblasť bokov, ale táto unikátna metóda dokáže riešiť akúkoľvek problematickú oblasť - napríklad bruško, paže, podbradok či nohy. V oblasti nôh dokáže SlimLipo navyše odstrániť aj celulitídu. Ide o efektívne odstránenie tuku, bez narkózy, modrín, hospitalizácie v nemocnici a hlavne s trvalým účinkom!

Viac informácií o SlimLipo nájdete na www.YESVISAGE.sk

Yes Visage
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

 

Bruško podľa Simony Krainovej

V oblasti bruška sa pani Naďa nechala inšpirovať Simonou a rozhodla sa pre neinvazívnu Kryolipolýzu Coolsculpting od amerického výrobcu Zeltiq. „Neexistuje účinnejšia neinvazívna liposukcia pre oblasť bruška, ako práve tá od amerického výrobcu Zeltiq – je bezpečná a má najširší zásah tukového tkaniva,“ dozvedáme sa od MUDr. Pavla Bočeka, ktorý dodáva:  „V Prahe, Brne, Ostrave a Bratislave vlastní a prevádzkuje túto patentovanú technológiu jedine klinika YES VISAGE.“ „Tak ako Simona, ktorá stratila 7 cm po svojom pôrode, aj ja som bola z výsledku nadšená. Ak niekto stojí pred dilemou, či podstúpiť nejakú zmenu, môžem to len odporučiť. Mne to aj podľa môjho okolia veľmi prospelo a pozdvihlo sebavedomie, dostala som nový impulz a energiu do života. Verím, že po takýchto príjemných zmenách túži každá žena,“ prezrádza na záver pani Naďa.   

Viac informácií o kryolipolýze nájdete na www.YESVISAGE.sk

Yes Visage
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu