Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Němcová sa v tanečnej šou vytrápila: Doráňané chodidlá naložené v ľade!

Petra Němcová Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová

LOS ANGELES – Vytrpela si viac ako dosť! Hoci supermodelka Petra Němcová (31) o titul kráľovnej parketu už nebojuje, pre svoje víťazstvo urobila naozaj maximum. Pri tanci totiž svoje nohy nijako nešetrila – na tvrdých tréningoch si priam išla zodrať chodidlá. A to doslova!

Na tvári úsmev, na chodidlách vrecko ľadu! Aj tak pre Petru Němcovú vyzerala tanečná šou Dancing With the Stars, ktorú na Slovensku poznáme pod názvom Let’s dance. V nej totiž rodáčka z Čiech predviedla nielen poriadny kus práce, ale aj obrovskú dávku sebazaprenia. Na parkete sa zvŕtala v pote tváre a nemalých bolestiach!

Bolesti panvy, doráňané chodidlá a zakrvavené topánky! Tým všetkým si modelingová hviezda musela prejsť počas náročných kôl spomínanej súťaže. Po nevydarenom quickstepovom tanci z nej už síce vypadla, na trpké chvíle po vystúpeniach však zrejme bude spomínať ešte dlho. Aj napriek početným útrapám sa totiž do takéhoto pohybu, paradoxne, zamilovala – až tak, že v lekciách plánuje pokračovať!

Aj keď si Petra v americkej šou trúfala na vyššie umiestnenie, výsledok zobrala s optimistickým nadhľadom. „Na všetko v živote existuje príčina a ja verím, že kde niečo končí, niečo nové a krásne začína,“ prezradila po svojom vypadnutí. A aká je jej momentálne najväčšia starosť? Kde zohnať tak dobrého trénera, akým bol jej tanečný partner, Dmitry Chaplin!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu