Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Natalie Portman: Drsná bojovníčka aj takmer nahá sexica!

Natalie Portman ukázala zadok, zlé jazyka však tvrdia, že nie svoj Zobraziť galériu (15)
Natalie Portman ukázala zadok, zlé jazyka však tvrdia, že nie svoj

LOS ANGELES – V jednej snímke dvakrát inak! Aj keď americkú herečku Natalie Portman (29) poznáme ako sladkú kvetinku, už čoskoro sa nám predstaví s lukom v ruke aj takmer úplne odhalená. Pred kamerou totiž odhodila zábrany a ukázala chrumkavý zadoček. Patrí však naozaj jej?!

Necudný kúpeľ v jazere pred zrakmi chlapov! Aj na takú scénu sa budúca mamička nechala nahovoriť v úlohe bojovníčky Isabel, ktorú stvárňuje v zbrusu novej komédii Your Highness. Fanúšikovia Natalienho chutného pozadia však možno budú nakoniec sklamaní. Po škandále s thrillerom Čierna Labuť sa totiž pošuškáva, že na zábery s dobovými tanga-nohavičkami bola opäť použitá dablérka!

V úlohe zadočku oscarovej krásky by sa podľa viacerých špekulácii malo objaviť pozadie írskej herečky, Caroline Davis. A ako celá fáma vlastne vznikla? Postarali sa o ňu írske noviny, ktoré svojej miestnej hviezde pogratulovali k úlohe v americkej televíznej dráme svojským komentárom: „Caroline získala svoju rolu po tom, čo ju producenti uvideli vystupovať ako dablérku pozadia Natalie Portman vo filme Your Highness.“

Zarážajúce na celom incidente je, že takáto studená sprcha prišla len týždeň po prevalení Natalienej dvojníčky v snímke Čierna labuť. Zatiaľ čo jej snúbenec a choreograf, Benjamin Milliepied, tvrdí, že 85% scén tvorí telo Natalie, dablérka Sarah Lane to vidí na maximálne 5%. Podľa jej slov je totiž odtancovanie náročných baletných figúr za jeden a pol roka tréningu jednoducho nemožné. Uvidíme teda, či jej takýmto spôsobom onedlho nepodkúri aj Caroline!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu