Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Bude Scarlett hollywoodska Natascha?

Hollywoodska kráska Scarlett Johansson má vraj Nataschino vyžarovanie. Zobraziť galériu (10)
Hollywoodska kráska Scarlett Johansson má vraj Nataschino vyžarovanie.

VIEDEŇ - Do Viedne sa hrnú ponuky z Hollywoodu! Srdcervúci príbeh malej školáčky, ktorú jej únosca ukradol rodičom a dlhých osem rokov držal v zajatí svojho domu, chcú preniesť na filmové plátno. Najhorúcejšou kandidátkou na úlohu Natasche Kampusch je filmová hviezda Scarlett Johansson.

Najlepšie scenáre píše život sám! O tom vedia svoje aj hollywoodski producenti, ktorí sa bijú o filmové práva na príbeh unesenej Rakúšanky, a sú preto ochotní siahnuť hlboko do vrecka - ich prvá ponuka je údajne 1,8 milióna eur, v prepočte viac ako 67 miliónov korún. „Správu o Nataschinom vyslobodení odvysielali všetky svetové médiá. Čo sa tomu dievčaťu stalo je neuveriteľné a je to výborný námet na film,“ vyjadrila sa nemenovaná osoba z filmovej brandže.

V Hollywoode už dokonca majú aj jasnú favoritku na hlavnú úlohu. Mala by ňou byť hviezda filmu Stratené v preklade Scarlett Johansson. „Je jej veľmi podobná a má to správne vyžarovanie,“ napísali viaceré svetové médiá. Samotná herečka však o tom zatiaľ nechce nič počuť. Zatiaľ.
Nataschin príbeh zarába milióny
Rakúska televízia ORF predala prvý exkluzívny rozhovor s Nataschou médiám po celom svete. Za každú minútu rozhovoru inkasovali viac ako 75-tisíc korún. Nemecká televízia RTL odkúpila celé interview za 3,7 milióna. Celý zárobok, dokopy vyše 37 miliónov korún, venovali Nataschi.

Články o osude N. Kampuschovej >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu