Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pred 50-kou a v podpätkoch na zabitie: Toto takmer neustála!

Modelka Elle Macpherson takmer doplatila na privysoké opätky Zobraziť galériu (3)
Modelka Elle Macpherson takmer doplatila na privysoké opätky

LONDÝN – Štýlová aj cez mŕtvoly! Hoci austrálskej supermodelke Elle Macpherson pomaličky ťahá na 50, svoju prezývku „Telo“ si rozhodne stále zaslúži. So závideniahodnými krivkami však aj ona občas prestrelí – v londýnskych uliciach ledva držala rovnováhu. Pozrite, čo za hrôzu si to obula!

Balansovala ako na lane! V prípade ostrieľanej krásky od protinožcov sa však tomu ani nemožno čudovať. Aj keď išla len odprevadiť svoje ratolesti do školy, vyrazila v lodičkách ako na divokú párty. V závratných opätkoch však stabilitu hľadala márne – vykrúcali sa jej do všetkých strán!

Superúzke moderné džínsy sivej farby, zladený sveter aj kabelka a k tomu luxusné topánočky! Tak si obyčajné ráno tento týždeň plavovláska spestrila vďaka kúskom z hriešne drahej kolekcie Christiana Louboutina. Lodičky s príznačným názvom Lucifer Bow však tentoraz nezachránila ani červená podrážka či vybíjanie. Elle, za vyše 700 eur si si mohla privodiť škaredý úraz!

Nie je nijakým prekvapením, že známa modelka po vyprevadení synov Arpada Flynna (13) a Aureliusa Cya (8) okamžite vyhľadala miesto na sedenie. Keď sa neskôr objavila na natáčaní častí šou  Britain's Next Top Model, okamžite sa vyzula. Aký výraz sa jej zjavil na tvári, sa dvakrát pýtať nemusíte. Od obrovskej úľavy si obe chodidlá masírovala dlaňami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu