Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Moderátorka Mendrejová: Na guráž si dala pár pohárikov!

Denisa a Nikol popri práci popíjali šampanské. Zobraziť galériu (6)
Denisa a Nikol popri práci popíjali šampanské.

BRATISLAVA – Alkohol pri práci! Moderátorky československej Fashion TV Denisa Mendrejová (24) a Nikol Moravcová (23) sa pri nedávnom fotografovaní poriadne odviazali. Keďže krásky mali ako dvojica spoločnú premiéru, dopriali si na guráž zopár pohárikov šampanského. A išlo o poriadne drahé bublinky.

Sexi blondínky! Denisa Mendrejová už nejakú dobu pôsobí ako moderátorka módnej televízie. Najnovšie sa k nej pridala aj česká posila – Nikol Moravcová, ktorá bojovala aj o miesto po boku Leoša Mareša v Talentmánii.

Modelky budú od 15. marca spoločne moderovať novú šoubiznisovú reláciu Fashion Vip. Tá bude mapovať tie najprestížnejšie akcie v Čechách, na Slovensku, ale aj inde v Európe. Ako sme zistili, súčasťou programu bude aj obľúbená módna polícia.

Televízia teda nahnala sexi dvojku do ateliéru, kde nakrúcali zvučku relácie a zároveň ich zvečnila známa fotografka Petra Ficová. A hoci sú obe dievčatá v pózovaní profesionálky, predsa si len neodopreli malé povzbudenie.

Hriešne drahé šampanské tieklo takmer potokom. „Je o nás postarané ako v Hollywoode. Len aby sme si na to nezvykli, to by sa mohla každá výroba poriadne predražiť,“ smiala sa Denisa na margo dvanásťročného sektu, ktorého cena sa pohybuje v stovkách eur. To, či to kráskam pôjde spoločne pred kamerou aj bez alkoholického dopingu, sa ukáže už najbližší utorok na Fashion TV.

Ako sa Denisa Mendrejová oblieka na spoločenské akcie? Čítajte TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu