Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Rihannin osobný strážca: Takto speváčke obchytkával prsník!

Rihanna so svojím bodyguardom Zobraziť galériu (2)
Rihanna so svojím bodyguardom

SYDNEY – Tomu sa hovorí spojiť prácu so zábavou! Speváčka Rihanna (23) má hneď niekoľko osobných strážcov, ktorí ju chránia pred dotieravými dotykmi. Zdá sa však, že v tomto prípade to celkom nevyšlo. Za prsník ju totiž nechytil oddaný fanúšik, ale práve jej bodyguard!

Poriadne ju vychytal! Každý má o pozícii osobného strážcu iné predstavy. Len málokto by si však pomyslel, že medzi jeho pracovnú náplň patrí aj obchytkávanie prsníkov svojej zamestnávateľky. Podľa fotografie, ktorá vznikla pri Rihanninom odchode z reštaurácie je však úplne jasné, že tomu jej to problémy nerobí!

Páčilo sa jej to? Nie každá žena by bola z takéhoto dotyku nadšená, speváčka si ho však takmer ani nevšimla. Žeby bola taká vzrušená z návštevy sex shopu, ktorý navštívila v ten istý deň? Rihanna sa pri svojských nákupoch v The Tool Shed naozaj uvoľnila a nakupovala vo veľkom – do jej auta totiž následne odniesli dve čierne tašky plné vecí z obchodu. Speváčkina návšteva bola dohodnutá vopred, takže v obchode neboli nijakí nakupujúci.

Záhadou však zostáva, čím Rihanna svoje tašky naplnila. „Nemôžem povedať, čo si Rihanna kúpila – je to prísne tajné,“ povedal hovorca obchodu,v ktorom by ste mohli nájsť rôzne sado-maso hračky, putá či pornofilmy. Taká divoška ako Rihanna určite nebude mať problém takýto tovar využiť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu