Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ďurovčík o Pociskovej výleve: Nešťastná!

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková. Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurovčík a Nela Pocisková.

BRATISLAVA – Vieme, čo ju vytočilo! Nela Pocisková (20) si pred pár dňami napísala do svojho profilu na Facebooku poriadne emotívny status. Vykričala v ňom, že nechce mať na čele nálepku s menom choreografa Jána Ďurovčíka (39). Topky.sk zisťovali, či sa herečka a jej "ochranca" rozhádali.

Naštvala sa! Ako sme už informovali, Nelu Pociskovú pred pár dňami nahnevali isté veci natoľko, že si želala byť niekde ďaleko, preč zo Slovenska. Dokonca si neodpustila zvláštnu poznámku na adresu svojho manažéra: „... a nechcem mať na čele napísané ´pozor, Ďurovčík´.“ Keď sme v súvislosti s tým oslovili herečku, odmietla nám bližšie špecifikovať dôvody, ktoré ju k napísaniu statusu viedli. 

Keďže sa jej slová týkali aj Jána Ďurovčíka a vyvolávali dojem, že medzi touto dvojicou došlo ku konfliktu, oslovili sme preto samotného choreografa. „Nela si pozerala na internete nejaké články o sebe. Nazrela aj do diskusií. Niektoré negatívne reakcie ju vyprovokovali k tomu, čo napísala. Bude sa s tým musieť naučiť žiť. No v tej chvíli si neuvedomila, že sa podobné veci píšu o všetkých známych osobnostiach. Bola z toho nešťastná,“ prezradil nám Ďurovčík príčinu Pociskovej emocionálneho výbuchu.

Topky.sk vypátrali, že negatívne reakcie na Pociskovej adresu súvisia aj s blížiacou sa anketou OTO 2010. Tam Nela boduje nielen v kategórii herečka, ale aj medzi speváčkami. V oboch prípadoch sa prebojovala medzi sedmičku najlepších. Zdá sa, že úspechy na Slovensku naozaj plodia závisť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu