Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Morbídna ponuka pre Zsa Zsu Gabor: Zlatá truhla za 30 000 €!

Zsa Zsa Gabor Zobraziť galériu (5)
Zsa Zsa Gabor

LOS ANGELES - Herečke Zsa Zsi Gabor, ktorá má vo veku 93 rokov početné zdravotné problémy, poslala istá firma ponuku na 24-karátovú zlatú truhlu. Jej hodnota je vyčíslená na 40 000 amerických dolárov (v prepočte približne 29 200 eur), no dodali by jej ju zadarmo.

„Chceli by sme týmto vzdať hold Zsa Zsi Gabor. Verím, že aj po smrti bude chcieť byť jedinečná, tak ako počas celého svojho života,“ uviedla pohrebná spoločnosť. Na predčasné pochovávanie herečky už zareagoval jej manžel Prince Frederic von Anhalt, ktorý firme odkázal, aby truhlu poslala. „Roztavím ju a dám z nej vyhotoviť krásny prsteň,“ uviedol von Anhalt. Autorov ponuky zároveň označil za „chorých ľudí“.

Zsa Zsi Gabor v januári v Los Angeles amputovali časť pravej nohy. Lekári sa zákrok rozhodli vykonať, pretože v končatine sa rozšírila infekcia, ktorá ohrozovala jej život. Herečku, ktorá od roku 2002 po automobilovej nehode nemôže sama chodiť a pohybuje sa na vozíku, vlani hospitalizovali niekoľkokrát, napríklad v novembri po tom, čo mala masívnu krvnú zrazeninu v nohe. Prvý raz za posledný rok herečku hospitalizovali 17. júla, keď spadla z postele a zlomila si niekoľko kostí.

Zsa Zsa Gabor hrala vo filmoch Moulin Rouge (1952), Lili (1953) či Muž, ktorý nechcel prehovoriť (1958). Objavila sa aj v snímke Bláznivá strela 2 1/2: Vôňa strachu (1991). Popularitu však získala skôr výstredným životným štýlom ako hereckými výkonmi, čo dokazuje aj fakt, že v súčasnosti žije už s deviatym manželom. V roku 1958 získala špeciálny Zlatý glóbus pre najpríťažlivejšiu herečku. Známa je aj z televíznych šou a divadla. Informáciu zverejnila webová stránka tmz.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu